Teljeskörű nemzetközi költöztetés az Európai Unió országaiba

Nemzetközi költöztetés

Költöztetés Európában 

 

Nemzetközi költöztetések alkalmával kiemelten fontos meggyőződni arról hogy megbízható céget bízzunk meg a szállítás lebonyolításával. Olyan szakemberekre van ilyenkor szükség akik időben, a megbeszéltek szerint bonyolítják le mind a rakodást mind pedig a szállítást.

Egy utolsó pillanatban történő lemondás a költöztető részéről nem csak kellemetlen, de anyagi kárt is okozhat a költözőnek. A munkából való kimaradás és a szabadnap elpazarlása mellett az utolsó pillanatban legtöbbször csak irreálisan magas áron lehet új szolgáltatót találni.

 

Részünkről egyszer sem került sor lemondásra költözés előtt. Műszaki hiba esetén is elvégeztük és a jövőben is el fogjuk végezni az összes ránk bízott munkát.

 

Nemzetközi költöztetések esetén mindig személyre szabott árajánlatot adunk hiszen nincs két egyforma költözés. Gyűjtőfuvarokat csak a legritkább esetekben vállalunk ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva. Az ilyen szállításoknál megnő a kockázata a dolgok elkeveredésének. Ha mégis kis mennyiséget kellene szállítani és az ügyfél jelzi hogy költséghatékonyság miatt szeretne ilyen szállítást, mi erre kísérletet teszünk de elsősorban a teljes autós költöztetéseket preferáljuk!

Megfelelő mennyiség esetén távolságtól függően akár a berakodás napján, de legkésőbb néhány napon belül leszállítjuk ingóságait az érkezési címen (függően természetesen a forgalomtól és a pihenőidőtől).

 

Ugyanez lehetséges kisebb mennyiség esetén is amennyiben a teli autó díját kifizeti a megrendelő.

 

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írjon nekünk és jelentkezni fogunk!

 

Teherautónk raktere 500 cm hosszú, 240 cm magas, 220 cm széles. Hasznos térfogat 26.4 m3.

A bútorok mindig a furgon oldalához kötözve, védőpokrócokkal letakarva, teljes biztonságban utaznak.

 

A NEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉS MENETE

 

  • Kapcsolatfelvétel és az ajánlatkérő űrlap kitöltése.
  • Válaszadás 24 órán belül (akkor is ha nem tudjuk vállalni a szállítást), az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása mindkét fél részéről (mennyiség pontosítása, hozzávetőleges súly meghatározása, stb).
  • Írásos ajánlat megküldése elektronikus úton.
  • Az árajánlat elfogadása esetén a berakodás és a kiszállítás időpontjának véglegesítése.
  • Szerződéskötés.
  • Az előleg kifizetése.
  • A szállítás lebonyolítása.
  • A fennmaradó összeg rendezése a munka befejeztével.
Call Now Button